Hvad siger tidligere elever?

Man skal altid lytte til andres råd og erfaringer med deres kørelærer, fra da de tog kørekort. Det være sig venner, klassekammerater, forældre o.s.v., for de seriøse køreskoler i byen behøver ikke at annoncerer efter nye elever, for de kommer af sig selv via mund til mund metoden.

Lad være med at vælge køreskole ud fra billigste pris, for der er en grund til at nogle køreskoler er billigere en andre. Pris og kvalitet hænger nu en gang altid sammen, så selv om det lyder billigt, kan det hurtigt vise sig at blive en langt dyrere slutpris en først antaget, med en hel del ekstra unødvendige køretimer, og en række dumpede prøver i bagagen.

Gå derfor efter en ældre køreskole med mange års erfaring og et godt ry ude i byen.

Her er nogle sms’er fra tidligere elever gennem årene….

 

(16.marts 2022)
Hej Hans. Jeg vil blot lige sige tusinde tak for din oplæring af Mathias. Du kan tro han er en glad ung mand. Og vi er nogle rigtig stolte forældre. Så tusinde tak for din måde og have Mathias på og det skal åbenbart være anden gang Mathias består det hele????????????. Men stort skulderklap til dig hans for din måde og have og behandle Mathias på. Endnu engang tak.???????? Mvh Henrik & Louise (Mathias far & mor????)

(1.maj 2014)
Hej Hans. Tak for nogle hyggelige og sjove køretimer. Du var en fantastisk kørelærer, der lærte selv MIG at køre bil …. Og det kræver jo nogle pædagogiske egenskaber. Nu skal jeg bare ud at finde mig en lille bil at køre i. Tak for denne gang, og jeg kommer forbi med min nye bil, så vi kan køre en tur i den sammen. Hilsen Ajla

(3.april 2014)
Hej Hans. Jeg er blevet vild med at køre kærestens Audi med automatgear, og kan næsten kun få lov at køre den, når han skal på arbejde. Har du det godt, og hvordan går det med køreskolen ? Du må gerne sætte det billede du tog af mig efter køreprøven på facebook, eller hvor det nu var. Hermed får du også en sms du kan sætte op på din hjemmeside, og jeg mener det jeg har skrevet !!

Hilsen Sorina

(25.dec.2013)
Hej Hans. god jul! Havde fuldstændig glemt at skrive; – har jo haft travlt med at køre. Vil gerne lige remse op hvad jeg var glad ved:  1. flexteorien, så jeg selv kunne bestemme hvornår jeg kom til teori.  2. dejlig letkørt bil.  3. flere timer i samme uge.  4. Du nævnte når jeg var moden til prøven.  5. flere timer i rap lige før prøven.  6. frihed og indflydelse.  7. super dygtig kørelærer, som jeg vil anbefale til vennerne . . .  kort sagt har det været ski’ godt at køre med dig hans – – m.v.h. Helena Ø.

(20.nov.2013)
Hej Hans. Hvordan går med bilen? Du sagde at det var noget med et knækket gearkabel, men det var da dejligt at Rikke også bestod (selvom prøven blev afbrudt). Jeg får kørt en masse, men hold da op hvor kunne jeg godt bruge dig ved siden af, når jeg nu selv skal parkere . . ha ha . . hilsen Christine Skov (din yndlings elev)

(14.nov.2013)
Det var en fornøjelse at tage kørekort hos hot! Utrolig professionel og meget effektiv i sin undervisning, samtidig med at man altid følte sig godt til pas i din bil. Hans du kan anbefales! – Kristoffer H. J.

(14.nov.2013)
Jeg har været rigtig glad for at jeg valgte din køreskole hans. Jeg har nydt hver en køretime med latter og sjove samtaler. Helt sørgeligt at skulle stoppe og undvære ugens køretur med søde Hans! Christine L. S.

(8.juli 2013)
Hej igen hans. Tror at den vw touran snart bliver tæmmet. Hvis jeg skal nævne lidt om mit forløb, må jeg sige at du ud over at være en dejlig mand, også var en fantastisk kørelærer der hjalp mig gennem det hele og at du altid var frisk på en snak om aspekterne i ens liv, så der aldrig blev pinlig tavshed under køretimerne. . . Jeg vile lyve hvis jeg sagde at teorien var spændende, men køretimerne gjorde du rigtig sjove . . . hilsen Catarina L.

(6.juni 2013)
Mange tak Hans. Jo det går fremad med at køre i BMW’en. Din undervisning var rigtig god, og det var en sand fornøjelse at køre vejle tyndt med dig. Hilsen Kenneth B.

(28.jan.2012)
Hej Hans, tak for nogle sjove køretimer, det har været nemt at aftale køretimer med dig, hvilket har været ret fedt, når jeg nu har haft svært ved at få fri. . jeg har fået en fin bil bil med pinke prikker, så jeg skal nok komme ud at køre. knus Sussi H.

(7.jan.2011)
Hej hans. Tusinde tak for nogle hyggelige køretimer, du har været en god lære og man kunne altid grine med dig har været ude og køre hver dag efter jeg har fået det og du mangler da lidt ved siden af tak for alt, hav det godt hilsen Tine T.

(28.dec.2010)
Hej hans. Tusind tak, og tusind tak for alt. Jeg kunne ikke forestille mig en bedre kørelære end dig. Vi har godt nok haft mange sjove timer, og du er altid glad og tålmodig. Hehe. Jeg har kørt rigtig meget i min lille pink bil (fiat 500 barbie). Jeg skriver lige en dag jeg kommer forbi, så du kan se den. Knus Line R.

(19.nov.2010)
“Jeg har været rigtig glad for at komme nede ved HOT. Flex-tiden fungerer rigtig godt og det er ikke svært at komme ind til forskellige lærer på de forskellige dage. Det virker som om at du forbereder os på at komme sikkert ud i trafikken og ikke bare på at få kørekortet”. hilsen Simon T.

(20.sep.2010)
Hej Hans… eller Mr Cool, calm and collected. Det var en fornøjelse at have dig som kørelærer. Ligeledes stor ros til Runar for hans altid humoristiske teoriundervisning. Med sådan 2 drenge, er det jo piece of cake at bestå teori-/køreprøve. mvh. Freddy

(5.maj.2009)
Hey hans det er lasse din tidligere yndlingselev, vil bare lige skrive tak for et godt forløb og det sku fedt at have kørekort. Du har været en rigtig god kørelære, hvis jeg sku miste kortet ved jeg ihvert fald hvor jeg skal generhverve det. Så tusind tak, og alt godt herfra.

(19.jan.2009)
Hej din gamle “kørekriger” !!! Så er det 2 mdr. siden at du slap af med mig. Jeg har kørt en masse og får at vidde, at jeg kører godt – og det kan jeg jo kun takke dig for! Hehe, men Hans, håber det går godt med dig, Japaneren (swiften) og de kære køreskoleelever! Venligst Gunhild!

(14.maj.2008)
“Hej Hans! ville bare lige sige tak … Er glad for at jeg valgte dig til kørelærer.. Du er en utrolig god kørelærer, og tror ikke at jeg havde bestået uden dig. Du er så afslappet og det smitter af på en. mvh Gitte”

(3.febr.2007)
“Det gik jo fint, men kors hvor var jeg rocker nervøs… godt vi lige fik opfrisket paralelparkering i går, for den sad lige i skabet med 10 cm fra kantstenen…. knus Jeanette… Har allerede kørt 64 km i min mors dyt …”

(26.nov.2005)
“Savner sku’ de sjove køretimer vi havde, men bytter stadig rundt på højre og venstre….har fåen en honda civic i sort… bare lidt slidt ellers ok… hva’ med dig får du nogle elever gennem køreprøve ? … hilsen Kent”